براي تهيه ترشي پياز مي توانيد از پياز قرمز، پياز سفيد يا پياز زرد استفاده کرد.
پياز ريز | 20 عدد |
فلفل قرمز | 2 عدد |
سير | 2 حبه |
نعنا خشک | 1 قاشق چايخوري |
نمک | 1/2 قاشق چايخوري |
شکر | 1/2 قاشق چايخوري |
سرکه سفيد يا قرمز | به ميزان لازم |
مرحله اول: ابتدا پياز ها را به دقت پوست مي کنيم و بعد مي شوييم و اجازه مي دهيم تا رطوبت اضافي آن خارج شود.
حالا پياز را به همراه سير، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شيشه مناسبي ريخته و آماده مي کنيم.
حالا شکر و نمک را به سرکه مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روي حرارت برداشته و زمان مي دهيم تا کمي خنک شود.
حالا سرکه آماده شده را روي پياز ها مي ريزيم تا جايي که 1 سانتي متر روي پياز ها را بپوشاند. بعد درب شيشه را محکم مي بنديم تا هوا نکشد.
حالا ترشي را در مکاني خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداري مي کنيم و بعد از آن داخل يخچال گذاشته و مي توانيد در کنار غذا هاي ايراني سرو کنيد.
منبع:
طرز تهيه قهوه دالگونا خوشمزه رژيمي با شير و بدون شکر مثل بيرون
طرز تهيه خورش خلال مجلسي کرمانشاهي با گوشت و روغن کرمانشاهي
مي ,پياز ,ترشي ,تهيه ,قرمز ,روي ,ترشي پياز ,تهيه ترشي ,مي کنيم ,را به ,خوشمزه و ,درسته خانگي خوشمزه
درباره این سایت