گوشت خورشتي | 300 گرم |
خلال بادام درشت | 250 گرم |
زرشک | 1 پيمانه |
زعفران دم شده | 1/2 پيمانه |
پياز | 1 عدد |
چوب دارچين | 2 تکه |
گلاب | 5 قاشق غذا خوري |
رب گوجه فرنگي | 2 قاشق غذا خوري |
ليمو عماني | به ميزان لازم |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به ميزان لازم |
روغن (کرمانشاهي) | به ميزان لازم |
مرحله اول تهيه خورشت خلال: ابتدا پياز را پوست گرفته و خلالي خيلي نازک کنيد. حالا داخل قابلمه مناسبي بريزيد و خوب تفت دهيد تا طلايي شود.
گوشت را به همراه زردچوبه به پياز افزوده و مواد را با هم تفت مي دهيم تا عطر خوبي به مشام بيايد و رنگ گوشت تغيير کند.
حالا رب گوجه فرنگي را به گوشت افزوده و خوب تفت مي دهيم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچين را به همراه 4 ليوان آب به مواد مي افزاييم و اجازه مي دهيم تا گوشت خوب پخته شود.
خلال بادام را در زعفران دم شده خيس کنيد. زماني که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسيد؛ خلال بادام را به همراه ليمو عماني، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بيفزاييد و اجازه دهيد خورشت با حرارت کم جا بيفتد.
در نهايت پخت چوب دارچين را از خورشت جدا کنيد در ظرف زيبايي ريخته با خلال پسته تزئين کرده و در کنار برنج ايراني نوش جان کنيد.
منبع:
طرز تهيه قهوه دالگونا خوشمزه رژيمي با شير و بدون شکر مثل بيرون
طرز تهيه خورش خلال مجلسي کرمانشاهي با گوشت و روغن کرمانشاهي
خورشت ,خلال ,مي ,بادام ,کنيد ,تهيه ,را به ,خلال بادام ,به همراه ,تهيه خورشت ,مي دهيم
درباره این سایت